Gå til innhold Gå til sidemenyen Gå til høyremenyen
Ydstebøhavn

Ydstebøhavn

2. gangs utlysning økonomisjef

Kvitsøy kommune søker etter ny økonomisjef i 100 % stilling.

Dersom du har høyere utdanning innen økonomi og fortrinnsvis erfaring fra tilsvarende arbeid kan du være akkurat den personen vi leter etter! Har du annen relevant høyere utdanning og/eller lang erfaring fra kommunal forvaltning kan du også komme i betraktning for stillingen!

Som økonomisjef i Kvitsøy kommune vil du bl.a. ha ansvar for økonomioppgaver som budsjett, regnskap, lønn og overordnet økonomistyring. Videre må du kunne bistå med oppfølging og nødvendig veiledning av kommunens øvrige avdelinger og avdelingsledere i spørsmål av økonomifaglig karakter. Økonomisjefen er organisatorisk plassert i sektor for forvaltning og administrasjon, og inngår i rådmannens ledergruppe. 

Kvitsøy kommune søker etter en engasjert og arbeidsom person, med de rette faglige- og personlige kvalifikasjoner. Å arbeide i en mindre kommune som Kvitsøy, garanterer en variert og spennende arbeidshverdag! Samtidig krever det stor grad av helhetsforståelse og vilje til å dra sammen for felles beste. Søkere med de rette faglige kvalifikasjoner, men uten lengre arbeidserfaring oppfordres også til å søke på stillingen. Kommunen vil i gitt tilfeller kunne vurdere å ansette vedkommende i første rekke som økonomikonsulent, med sikte på oppgradering til økonomisjef innen kort tid.  

Kvitsøy kommune er en vakker øykommune nord for Stavanger, med ferje- og hurtigbåtforbindelser som fullt ut muliggjør dagpendling fra fastlandet. Les mer om Kvitsøy på www.kvitsoy.kommune.no. 

For spørsmål om stillingen, kontakt kommunalleder Monica B. Stenseth tlf 51 73 63 05 eller rådmann Andreas Polster, tlf 51 73 63 03. Tilsetting skjer etter gjeldende tariff, lover og vedtatte reglement, og lønn blir gitt etter avtale. Søknad med CV og referanser sendes Kvitsøy kommune på post@kvitsoy.kommune.no eller 4180 Kvitsøy innen 19.10.2012.

Kontakt

  • Kvitsøy kommune
  • Kommunehusvn. 6
  • 4180 Kvitsøy
Telefon
+47 51 73 63 00
E-post
post@kvitsoy.kommune.no
Org.nr
964 979 634

 

Viktige telefonnummer

  • Brann - 110
  • Politi - 112
  • Øyeblikkelig medisinsk nødhjelp - 113
  • Legevakt - 116117
  • Veterinærvakt
    Se info