Hummeren aktivitetssenter tilbyr flere typer aktivitet, men vil alltid ha kaffe på programmet.

Aktivitetssenter starter opp 17. oktober

Nå starter Hummeren aktivitetssenter opp på hummermuseet. Tiltaket ligger inn under Helse og omsorg, men bedre ramme enn hummermuseet finnes jo ikke!

Hummeren aktivitetssenter er et tilrettelagt aktivitetstilbud for hjemmeboende eldre i Kvitsøy kommune. Hummeren aktivitetssenter holder til på Hummermuseet. Tilbudet er lagt hit da omgivelsene egner seg for de gode samtalene om "gamle dager".

Hensikten med tilbudet er:
Å bidra til en meningsfull hverdag i et miljø med fokus på sosialt samvær i trygge omgivelser
Å gi gode opplevelser og å legge til rette for mestringsopplevelser
Å være avlastning for pårørende
Å skape gode arenaer for frivillig arbeid

Ønsket at aktivitetene i tilbudet skal bidra til å øke trivsel og livskvalitet i hverdagen til den enkelte.

Har du ønske å være med som frivillig eller er selv i målgruppen for tilbudet, eller kjenner noen som er i målgruppen, så ta kontakt med Helse- og omsorgsleder for mer informasjon, tlf. 51 73 63 52