Akvariene i Kvitsøy hummermuseum

Åpent på hummermuseet i november

I anledning hummersesong holder Ryfylkemuseet hummermuseet åpent to søndager i november.

Søndag 10. og 17. november fra kl. 13.00-15.00 er alle hjertelig velkommen til å ta turen til hummermuseet. Det er gratis inngang for barn under 16 år og voksne må betale kr. 50,-. I museet kan du se de tre utstillingene, det er oppgaver for barn (og voksne), og du kan møte de store flotte levende hummerne som er kommet i akvariene.

Hummermuseet har to sesonger, sommersesong og hummersesong, hvor Ryfylkemuseet holder åpent. Utenom åpningstid kan du ta kontakt med Kvitsøyguiden Sofus Tønnessen for guiding, eller med Ryfylke Livsgnist AS for pakketurer med mat, aktivitet, omvisning og alt som kan knyttes til hummer (og Kvitsøy).