Fugleungen blir godt tatt hånd om.

Barnehagedagen 18. mars med tema: Jeg har noe å si.

Kvitsøy barnehage markerer barnehagedagen den 18. mars og inviterer alle til å delta. Temaet er demokrati og barns medvirkning, knyttet til 200 års jubileet for grunnloven.

Kl. 09.00-10.00 har de stand ved butikken. Folk vil bli servert kaffe, få se bilder av barnehagens tema og aktiviteter. Trollkrabbene, altså seksåringene, blir med på standen.

Kl. 11.30-12.30 er det åpent for ALLE i barnehagen. Lapper og kaffe blir servert. En kan få kikke rundt på avdelingene, se bilder fra tema og aktiviteter, det vil bli litt felles informasjon hvor Mona (styrer) og Jorunn (ped.leder) forteller om visjonen til barnehagen, og om tema og aktiviteter barnehagen har i løpet av året. Via tema for barnehagedagen ønsker barnehagen å vise hvordan barnas medvirkning blir tatt på alvor, og hvordan barna får lov til å prege sin hverdag.

Barnehagen håper alle har mulighet til å være med på denne dagen!

Mer om barnehagens dag kan du lese om på nettsidene til utdanningsforbundet: