En av vinterens flotte kvelder

Bibliotekarenes anbefalinger

Trenger du nye boktips til vinterens lange kvelder? På bibliotekarens egen blogg finner du deres anbefalinger og kan samtidig se om boken finnes på biblioteket på Kvitsøy.

Kvitsøy bibliotek er tilknyttet bloggen bibliotekarens anbefalinger og her finner en mye variert. På grunn av at det er mange ulike bibliotekarer som deltar er bloggen ofte oppdatert og veldig variert.

Bøkene kan du låne på biblioteket. På biblioteket finner du også en god oversikt over nye bøker som er kommet inn, og du kan få anbefalinger fra biblioteksjefen om det ønskes. Biblioteksjefen trekker også frem bøker knyttet til forskjellige temaer knyttet til året eller hendelser for inspirere til nye leseropplevelser.

Ta en tur innom bloggen og biblioteket og finn mye godt og nytt lesestoff for vinterens lange kvelder!