Bordet ble dekket på hummermuseet

Fin hedring av ansatte

Onsdag kveld inviterte ordfører inn alle ansatte til en hyggelig kveld, med mye godt.

På programmet var det tale fra ordfører til alle ansatte, samt spesielle ord til jubilantene som fikk erkjentlighetsgaver for trofasthet som ansatt i kommunen. I tillegg var det sang og musikk ved Nina Helgeland Gundersen, Stian Bjørsvik og Jan Erik Stenseth, hvor førstnevnte tok seg av sangen. Nydelig var det. Og selvfølgelig som en god fest alltid har, det var gode smørbrød og flotte kaker. I alt en veldig trivelig kveld!

Jubilantene i år var Liv Espevik som har vært 10 år i kommunen, og de fleste av disse årene ved Kvitsøy barnehage. Både ordfører og kollegaer hadde mange godord og si om hennes innsats. Likeså var det for Ellen Ydstebø som også har vært 10 år i kommunen, hun ved Kvitsøy kombisenter. Sist, men ikke minst, var det utdeling av gullklokke til Ingrid S. Waage for tjuefem år i Kvitsøy kommune. Denne ble delt ut blant gode kollegaer på Kvitsøy skole.

Takk til alle ansatte for godt arbeid hele året og for veldig kjekk fest på onsdag!