UKM logo

Fire UKM deltakere fra Kvitsøy videre til fylkesmønstringen

Fire av deltakerne i årets UKM lokalmønstring er videre til fylkesmønstringen i Sandnes i april.

Det var en utrolig flott UKM løkalmønstring i Rennesøy kulturhus i helgen hvor mange flinke og kreative ungdommer deltok. Fra Kvitsøy deltok fem deltakere som alle imponerte juryen, bergtok publikum og gjorde foreldre, rådmannen, ordføreren og UKM lederne veldig stolte.

I forhold til deltakerantall kunne en deltaker på scene sendes videre til fylkesmønstringen, og inntil fire deltakere på kunst/litteratur. Fra Kvitsøy gikk Tuva Francesca Erle videre fra sceneinnslag med sang og gitarspill til "Catch my breath" av Kelly Clarkson. Fra kunst/litteratur innslag gikk tre deltakere videre. Disse er Malin Kathrine Andreassen med kunstverket "Uten tittel", Ingrid Tomine Haaland med novellen "Frivillig tvang" og Charlotte Bjørsvik med tegningen "Charlotte 2 år". Fylkesmønstringen arrangeres på Vågen videregående skole i Sandnes 17-19 april.