Ung kunstner på UKM festivalen i Trondheim. Foto levert av Marianne Haaland.

Flott deltakelse fra Kvitsøy på UKM festivalen i Trondheim

"Dette har vært en tur jeg sent vil glemme:)", sier Marianne. Og vi tror henne. På UKM festivalen i Trondheim møtes deltakere fra hele landet med høy kunstnerisk kvalitet, innenfor ulike sjangere.

Marianne Haaland fra Kvitsøy gikk videre fra fylkesmønstringen til UKM festivalen i Trondheim, og er den første fra Kvitsøy som har fått anledning til å delta i Trondheim. Kvitsøy kommune er meget stolte over at hun ble sendt videre fra fylkesmønstringen.

Marianne deltok som kunstner innen litteratur med novellen "Mange bekker små, gjør en stor å". Marianne er dyktig både til å skrive og fremføre sine egne verk, noe hun fikk bidratt med i Trondheim da hun sammen med sju andre forfattere reiste rundt i en litteraturbuss hvor de fremførte dikt og noveller. Hun har høstet lovord for novellen sin og for sin glitrende skriving. "Jeg har kost meg kjempemasse, samt lært en hel del", sier Marianne etter UKM festivalen i Trondheim.

Vi ønsker Marianne lykke til videre, og venter på å få lese mer av henne:)!

Mer om ukm, se www.ukm.no