Ungdommens kulturmønstring

Flott UKM lokalmønstring!

Lørdag 04.februar var det en flott lokalmønstring i Kulturhuset på Rennesøy for Rennesøy, Randaberg og Kvitsøy kommuner.

Dans, dikt, sang, klassisk, band, novelle, ukulele og flygel, mangfoldet var stort og deltakerne var veldig flinke! To timer med flott mønstring fikk de fremmøtte denne lørdag ettermiddag. Fullt hus og velfortjent applaus til alle deltakerne.

Totalt var det 17 innslag med 50 ungdommer. Rennesøy med 6 sceniske innslag, og en utstilling/litteratur. Randaberg med 9 sceniske innslag, og Kvitsøy med en utstilling/litteratur.

Kvitsøy var representert med Marianne Haaland i sjangeren litteratur, og hun leste selv utdrag fra sin flotte novelle "Mange bekker små, gjør en stor å". Juryen sendte henne videre til Fylkesmønstringen i Tysvær og vi gratulerer Marianne med flott deltakelse og ønsker henne lykke til i Tysvær!

Sammen med Marianne sendte juryen disse videre fra de andre kommunene:
Rennesøy:
Dansegruppa Hot Stuff
Litteratur/dikt Alexandra Hodneland "Livets Mysterium"
Randaberg:
Maren Ingemundsen og Vilde Amalie Tolo med "Hurt"
Randaberg kulturskoleband med "Rolling in the deep"

Takk til deltakere, produksjonsteam, jury, konfransierer, medhjelpere, frivillige, publikum og alle som var med å bidra til en flott mønstring:)!