Bilde fra UKM sin lille scene med utstillingen.

Flott mønstring for ungdommene i Kvitsøy, Rennesøy og Randaberg kommuner.

Lørdag 08. januar var det UKM for alle tre kommunene i Rennesøy kulturhus. Kvitsøy hadde med to flotte deltakere innenfor kunst og litteratur.

Mange ungdommer deltok på helgens UKM (ungdommens kulturmønstring), og gjorde det til en flott forestilling. Det var to deler, en scenisk og en utstilling. Kvitsøy hadde to flotte deltakere med i utstillingen; Marianne Haaland med novellen "Skrevet med blodpenn" og Charlotte Bjørsvik med tre bilder. De gjorde en fin fremtreden og Kvitsøy er stolte over å ha så flotte ungdommer representert. Charlotte er under 13 år og kan dermed ikke sendes videre til fylkesmønstringen, mens Marianne ble sendt videre til fylkesmønstringen i Tysvær med sin novelle!

Vi gratulerer begge deltakerne med flott deltakelse, og Marianne med videresendelsen til fylkesmønstringen!