Fra venstre; Oddbjørg Sætre, Stian Bjørsvik, Berit Marie Olsen, Ingrid Pettersen, Inger Meling og ordfører Mirjam Ydstebø.

Flotte jubilanter ble feiret på de ansattes årsfest

Onsdag 23. januar inviterte ordføreren alle ansatte i Kvitsøy kommune til årsfest med utdeling av gaver til kommunens jubilanter.

Det ble dekket til fest på Hummermuseet for de godt over 30 ansatte som deltok på årsfesten og som bidro til en hyggelig kveld sammen. Kvelden bestod av både tale fra ordfører Mirjam Ydstebø, smørbrød, kake og kaffe. Vi fikk også et innblikk i hvordan fiasko kan bli suksessens mor av Leif Arild Steen. Kveldens høydepunkt var utdeling av erkjentlighetsgaver til årets flotte jubilanter.

Det var hele fire jubilanter som ble tildelt gave for 10 år i Kvitsøy kommune. Det var kommunalleder for forvaltning og kultur Oddbjørg Sætre, Stian Bjørsvik ved kvitsøy skole, Wenche Jæger-Folkestad kunstlærer både på skolen og i kulturskolen og Inger Meling ved Kvitsøy kombisenter.

Vår fysioterapaut Lene Auten har vært ansatt i Kvitsøy kommune i 20 år.

Ingrid Synnøve Waage som er sekretær både ved skolen og i barnehagen har vært ansatt i kommunen i hele 30 år.

I tillegg ble det tildelt gave og blomster til Berit Marie Olsen, Ingrid Pettersen og Inger Meling ved Kvitsøy kombisenter som går av med pensjon.

Kvitsøy kommune består av mange gode ansatte og kjekke kolleger. Tusen takk til hver og en av dere.