Fra turstien vest

Frisk i frilufts midler - utlysning om støtte

I forbindelse med folkehelsearbeidet har Rogaland fylkeskommune midler knyttet til ”frisk i friluft” som de tildeler kommunene. Dette er midler som skal stimulere til ny fysisk aktivitet, og være et lavterskeltilbud.

Kvitsøy kommune har inngått i samarbeidet med frisk i friluft og av midler knyttet til dette velger kommunen å lyse ut kr. 10.000,- kroner av disse til frivillige lag og organisasjoner som har fysisk aktivitet tilrettelagt som lavterskel tilbud.

Aktivitetstiltaket må være spesielle aktivitetstilbud/arrangement hvor hensikten er å få folk i bevegelse. En kan ikke søke om midler til anlegg og vedlikehold. Gla’trimmen, KRIK, Idrettskolen osv. er gode eksempler på lavterskeltilbud hvor de holder folk i bevegelse. Organisert idrett vil falle utenfor.

Søknadsfrist settes til 01.februar og en ber om en enkel søknad beskrevet med de tiltak som faller innenfor søknadsområdet. Søknaden og aktiviteten gjelder for våren 2013.

Søknad kan sendes på mail: post@kvitsoy.kommune.no eller i vanlig brev:
Kvitsøy kommune, 4180 Kvitsøy.

Dersom det er spørsmål så bare ta kontakt med kulturleder.
oddbjorg.setre@kvitsoy.kommune.no
tlf. 51 73 63 12