Med rogfast forsvinner ferja som i skodda

Grunnboringer i sjøen vedr Rogfast

Multiconsult AS skal, på oppdrag for Statens vegvesen Rgion vest, utføre grunnboringer i sjøen for akutelle massedeponier for Rogfast.

Ett av deponiene skal ligge nord for Krossøy i Kvitsøy kommune, jfr. kartutsnitt i målestokk 1:5.000 som viser omtrentelig utstrekning av undersøkelsesområdet.

Grunnundersøkelsene vil bli utført med borrigg fastmontert i borebåten "M/B Frøy". Denne ankrer seg opp ved hjelp av egne dregger, som flyttes for egen maskin ved behov i forhold til aktuelle borlokaliteter.

Undersøkelsene på Kvitsøy planlegges igangsatt i uke 16/2012 og antas vil pågå over 4-6 uker.

Vennligst angi om det ligger ledninger, kabler eller andre konstruksjoner i sjøen i området. Multiconsult vil ta kontakt for påvisning dersom det blir konflikt mellom deres borpunkter og installasjoner i grunnen.