Vandring mot fyret

Har du fyr, har du lykte langs din vei?

Onsdag 17. september kl. 19.00 blir det foredrag og konsert på hummermuseet, tilknyttet katalogen On the Edge. Oppsatt dato var 10. september, men denne er flyttet en uke frem.

Fyrene viser vei, og overført kan en se på om en har egne fyr i livet. Er en skipper på egen skute og vet en hvor en vil? Ola Bremnes har skrevet en sang basert på denne tittelen, og denne kvelden tar vi den videre både i ord og toner.

Inger Arctander er tilknyttet Raft-klinikken og har arbeidet med folkehelse i mange år. I tillegg stiller Nina Helgeland Gundersen med musikere opp med god musikk, blant annet med Ola Bremnes sin sang, og mange flere godbiter. Dette blir en kveld med litt konsert og litt foredrag, noe for enhver med andre ord.

Gratis inngang.