Fra venstre: Kjersti Greibesland, Ordfører Ole Olsen, Bodil Edland, Turid Knutsen. Robert Kleve og Ingeborg Stautland var dessverre ikke tilstede.

Heder til ansatte

Tirsdag kveld inviterte ordføreren alle ansatte i Kvitsøy kommune til sin årlige mottakelse i aktivitetshallen.

Med flotte taler og ord, smørbrød og kaker gjorde ordføreren stor stas på alle ansatte, spesielt fikk 10, 15 og 25 års jubilanter i kommunen hederlig omtale. Bodil Edland har arbeidet i kommunen i 10 år, Kjersti Greibesland, Ingeborg Stautland og Robert Kleve 15 år, og Turid Knutsen fikk gullklokke for flott innsats i 25 år.