Jubilantene fra venstre: Kristian Pallesen, Ingunn Pedersen og Liv Amundsen.

Heder til ansatte

Tradisjonen tro inviterte ordføreren til mottakelse for alle ansatte, og hvor jubilanter er spesielt invitert for å motta heder for lang og tro tjeneste.

Hvert år i januar inviterer ordføreren alle ansatte på smørbrød, kaffe og kaker. I år var det tre jubilanter blant de ansatte, og disse ble behørig feiret og gjort stas på med gaver og blomster.

Ordføreren talte til alle ansatte og takket for den flotte jobben som blir gjort. Hun fortalte hvor stolt hun er over å få representere Kvitsøy som kommune, og for de gode tjenestetilbudene de ansatte gir til innbyggerne. Som ordfører og folkevalgt benyttet hun anledning til å takke på vegne av alle innbyggerne.

Kvitsøys egen visesanger og trubadur, Torbjørn Grindheim, gav også av musikalske godbiter, og musikkvideon som småskolen har lagt i forbindelse med den kulturelle skolesekken ble vist. Begge deler slo godt an og var en fryd for både øret og øyet.

I tillegg fikk hver jubilant sin tale, med gode ord om arbeidet som utføres og personlige egenskaper som settes pris på av medansatte og arbeidsplassen. Kristian Pallesen og Liv Amundsen fikk gave for 10 år i kommunen, og Ingunn Pedersen fikk gullklokke etter 25 år i tjeneste.

Takk for god tjeneste i kommunen, både til jubilanter og alle ansatte!