Kvitsøy gard og slekt

Hefte med rettelser til Bygdeboken

I desember 2009 kom bygdeboken "Kvitsøy gard og slekt" ut. Gleden var stor og bygdeboken er blitt godt lest. Noen feil sniker seg alltid inn og alle har blitt bedt om å sende inn eventuelle rettelser. Nå er rettelseshefte her.

Takk for alle innsendte rettelser!

I tabellform vil dere i hefte finne rettelser til bygdeboken ”Kvitsøy Gard og slekt”. Rettelsene er knyttet til fakta i forhold til sted, fødselsdato, antall barn osv. Kommentarer til selve innholdet i boken er utelatt da dette er drøftet underveis i arbeidet med boken og er av en annen art. Noen rettelser er ikke tatt med på grunn av at det er ny informasjon om ting som har skjedd i etterkant. Rettelser det knytter seg usikkerhet til, og som ikke lot seg gjøre å få bekreftet, er heller ikke tatt med. Noen rettelser er også sjekket opp og har vist seg å likevel være korrekte. Ellers er rettelsene presentert i heftet.

Hefte med rettelser til Bygdeboken

Heftet kan printes ut og legges inn i Bygdeboken.

Takk til Anne Marie og Odd Svendsen for god hjelp med rettelsene!