Hummermuseet

Hummerhelg 2015

Hummerhelg i hummermuseet 22.-25. oktober

Torsdag 22. til søndag 25.oktober blir det hummerhelg på Kvitsøy igjen, og med åpning av hummerklekkeriet.

Det blir en helg med mye godt innhold for noen og enhver, så sett av helgen allerede. Detaljert program kommer snart!

Historielaget har åpent møte på torsdagen med hummerfisket før og nå, fredagen blir det konsert med Elin Furubotn, og lørdagen blir det hummerdag på hummermuseet. Det blir åpning av klekkeriet, besøk av Ann-Lisbeth Agnalt fra Havforskningsinstituttet, kunstutstilling ved Kvitsøy og Ryfylke kunstlag, aktiviteter for barn ved Ryfylkemuseet, salg av mat, aktiviteter, minikonsert med folkevisebandet til Torbjørn Grindheim, Rygir, og ikke minst får du se all hummeryngelen i klekkeriet!

Søndagen er åpent museum med salg av Brynhilds kjente og gode fiskekomler i kafèen på hummermuseet.

Ta med familie og venner til en hyggelig hummerhelg på hummermuseet :)