Kvitsøy hummermuseum

Hummerhelg 2018

25.-28. oktober blir det hummerhelg på Hummermuseet. Det blir en kjekk helg med mye spennende på programmet for både store, små og de midt i mellom.

Kvitsøy historielag starter hummerhelgen torsdag med historisk bildekveld. Det blir en hyggelig kveld på museet og det ryktes om et overraskelsesinnslag.

I år inviteres ungdommen til ungdomskveld på Hummermuseet fredag kveld. Vi lager til kino og snurrer film med Footloose (2011). Kvelden fortsetter med omvisning i klekkeriet, kjekke aktiviteter og god stemning.

Lørdag 27. oktober blir det åpen dag på Hummermuseet og vi kan by på kunstutstilling, foredrag av Einar Øverenget, aktiviteter for barn, salg av lapskaus, vafler og kaffe, premiering av årets hummerbilde 2018 og sist men ikke minst Mellematkonsert i regi KvitsøyLYD. Ta med venner og familie!

Hummermuseet holder også åpent søndag med kafésalg av elevene i 10. klasse på Kvitsøy skole.

Hummerklekkeriet holder selvsagt åpent både lørdag og søndag hvor du kan hilse på de fine, små hummerynglene :)

Program for hummerhelgen 2018 finner du her.

Ikke glem å gå inn på kommunens facebookside for å stemme frem årets beste hummerbilde 2018.

Velkommen til en innholdsrik og kjekk hummerhelg på Hummermuseet!