Hummer

Hummersesong og hummerhelg!

01. oktober gikk startskuddet for hummerfiske, og både praten og fiske er allerede godt i gang. Dette er hummerkultur og Kvitsøykultur!

Helgen 24 - 26. oktober inviterer hummermuseet til hummerhelg. Dette er helgen hvor vi går over til vintertid, og etter hektiske uker med trekking av teiner kan det kanskje være kjekt med en hummerhelg med ikke bare teinetrekking. Det blir filmvisning, informasjon om klekkeriet, aktivitet for store og små, kunstutstilling, musikk, litt mat og litt til. Og det blir utdeling av byggeskikkpris og kulturpris. Dette blir en hummerhelg med mye godt!

Nærmere program for helgen kommer etterhvert. Filmvisningen blir fredagen med visning av Terje Vigen i forhold til programmet On the Edge. Lørdagen blir familiedag med ulike aktiviteter og innslag.

I hummersesongen holder Ryfylkemuseet åpent fire søndager, deriblant søndag 26. oktober i hummerhelgen. De andre søndagene er: 05. oktober, 09. november og 30. november. Åpningstid kl. 13.00-15.00. Voksne kr. 60,- og barn under 16 år gratis.

Velkommen til hummermuseet i hummersesongen, og til hummerhelg!
Så krysser vi fingrene for at ingen blir "jan" i år:)!

HUMMERHELG 2014