Kvitsøy hummermuseum

Hummerhelgen 2016

Kvitsøy hummermuseum 21.-23. oktober

Oktober er her, hummerfisket er godt i gang og hummerhelgen er like rundt hjørnet.

21.-23. oktober blir det hummerhelg på Kvitsøy hummermuseum og programmet er fylt opp med mye kjekt både for store og for små. Fredag kan du få med deg danseforestillingen "Being a part of - being apart" og kunstutstilling med lokale kunstnere.

Lørdag blir det hummerspel av elevene på skolen, konsert med Olav Larsen, Anita Bekkeheien og Torje Fanebust Ås, historier og sang for de minste v/ Ryfylkemuseet, salg av mat, bildevisning og ikke minst kåring av årets beste hummerbilde 2016.

Hvem tar det beste hummerbildet fra hummerfisket 2016?!
Send inn ditt beste hummerbilde innen 19. oktober. Vinneren får en premie som deles ut på hummermuseet 22. oktober. Bildet kan du laste opp på instagram med #Kvitsøyhummer2016 eller sende inn på mail til post@kvitsoy.kommune.no.

Søndag holder hummermuseet åpent og 9.klasse har åpen kafè.

Selvfølgelig har også hummerklekkeriet åpent både lørdag og søndag så du kan få hilse på de små hummerbabyene.

Program for hummerhelgen finner du her

Velkommen til hummerhelg!