Kvitsøy hummermuseum

Hummermuseet i sommer

Takk for flott dag på lørdag alle sammen! Hummermuseet ble endelig åpnet igjen etter to år med rehabilitering og bygging. Takk til alle som har bidratt!

Videre drift og sommersesong blir som følger:

Ryfylkemuseet holder åpent i sommersesongen med åpent hver søndag i juni, juli og august fra kl. 13.00-15.00, og i juli også lørdager i samme tidsrom. Inngang kr. 50,- for voksne og gratis for barn under 16 år.

Kvitsøyguiden Sofus Tønnessen kan bookes for guiding utenom åpningstidene slik som før.

I tillegg har Kvitsøy kommune også inngått avtale med Ryfylke Livsgnist om pakketurer fullspekket med kulturopplevelser knyttet til hummermuseet, dette kommer det mer om senere.

I tillegg brukes Hummermuseet som lokaler, og på torsdag 06. juni holder Historielaget åpent møte der, onsdag 12. juni har kulturskolen sin avslutning, og søndag 16. juni har Kunstlaget invitert til kunstutstilling med kunstneren Nenad.

Vi ønsker alle velkommen til Hummermuseet, både i åpningstider, åpne arrangement eller til å booke turer utenom dette. Velkommen!