Bilde hentet fra Ryfylke Næringshage sine nettsider

Informasjon om Ryfylke Næringshage

Bor det en gründer i deg?

Har du en gründer i magen og ønsker veiledning rundt dine tanker om gjerne å starte en bedrift? Er du allerede etablert som bedrift i Kvitsøy, men vil ha noe veiledning og hjelp med forretningsutvikling? Ønsker du å vite mer om virkemiddelapparatet (Innovasjon Norge , forskningsmidler, skattefunn mv)? Er du spesielt opptatt av å utvikle en matide, reiselivside mv.?

Kvitsøy kommune kjøper tjenester av Ryfylke Næringshage for å hjelpe gründere og næringsliv i Kvitsøy. Da vi ikke er lokalisert i Kvitsøy med daglig kontor, er det best du tar kontakt med oss på telefon dersom du vil gjøre en avtale. Vi kommer til Kvitsøy. Vi er tre ansatte med ulik kompetanse som kan hjelpe.

Ta kontakt med daglig leder i Ryfylke Næringshage, Heidi Skifjell på mob.975 02 974 eller e-post: fnhage@finnoy.com

Bli bedre kjent med Ryfylke Næringshage på www.synligogstolt.no og facebook.