Kvitsøy bibliotek i Ydstebøhavn

Informasjon om biblioteket

Kvitsøy bibliotek forvaltes av Kvitsøy kommune og inngår i sektor for forvaltning og kultur, hvor det daglige ansvaret er lagt til den ansatte på biblioteket.

Biblioteksjefen har sagt opp sin stilling og i den anledning er det nå inngått et samarbeid med Randaberg bibliotek om felles biblioteksjef, for å ivareta det bibliotekfaglige på Kvitsøy folkebibliotek. Det knyttes strenge lovkrav til utdanning for biblioteksjef, og Kvitsøy kommune er glad for at dette blir ivaretatt av Randaberg bibliotek.

Det lyses da ut etter bibliotekar til Kvitsøy bibliotek, i 35% stilling, og ønsket er å få en person med høyskoleutdanning med engasjement for bibliotek og for formidling av kunnskap og litteratur.

Se utlysning.

Dessverre vil biblioteket være stengt i perioden frem til ny bibliotekar er på plass. Dersom det tar lang tid vil det bli funnet en midlertidig løsning. Ved spørsmål eller om noe haster så ta kontakt med sentralbordet 51 73 63 00.