UKM 2011

Klart for UKM 2011

Påmelding til Ungdommens kulturmønstring 2011 er åpnet! Lokal mønstring for Kvitsøy, sammen med Rennesøy og Randaberg, blir avholdt i kulturhuset på Rennesøy lørdag 12. februar 2011.

For mer informasjon og påmelding gå til nettsiden www.ukm.no

Enten du danser, leser dikt, spiller instrument, lager video, foto, tegner, lager skulptur, datakunst, spiller teater, standup, mimer, rapper, magedans, hiphop, synger, maler, spiller i band, sjonglerer, tryller, liker å arrangere…

UKM er noe for deg!

Aldersgrense: 10-20 år.
Påmeldingsfrist: 11. januar 2011

Lokal mønstring for Rennesøy, Randaberg og Kvitsøy blir avholdt i Rennesøy kulturhus (Vikevåg), lørdag 12. februar 2011 kl. 16.00 (generalprøver fredag 11. februar fra kl. 14.30).

Som deltaker på lokal mønstring har du mulighet til å bli sendt videre til fylkesmønstringen 25.-27. mars i Sandnes. Dersom du av en eller annen grunn ikke ønsker å delta på fylkesmønstringen, eller ikke kan delta den helgen, må du gi beskjed om dette ved påmelding. På fylkesmønstringen i Sandnes er opplegget basert på at en deltar hele helgen, inklusiv overnatting. På lokalmønstringen for Rennesøy, Randaberg og Kvitsøy kan en delta fra 10-20 år, men for å gå videre til fylkesmønstringen må en være 13 år (fødselsåret gjelder for alle aldersgrenser).

Deltakere på fylkesmønstringen har mulighet til å bli sendt videre til UKM-FESTIVALEN 2011 (for hele landet) i Trondheim 24-28. juni 2011.

UKM er ingen konkurranse, men utvelgelse skjer på grunnlag av originalitet, kreativitet, publikumskontakt og kvalitet, og de utvalget deltagerne skal speile bredden i den lokale mønstringen. Premien for de som går videre er å få stå på en enda større scene, og treffe andre ungdommer fra andre steder.

Kort informasjon til innslagene:

• Sceneinnslag og film/video må ikke være lengre enn 5 min.
  • En kan delta på flere innslag/forskjellige sjangre.
  • Aldersgrense er 10-20 år, 13 år for å kunne gå videre til fylkesmønstringen.
  • Det blir sendt deltakere videre fra hver av de tre kommunene.

Har du spørsmål kan du ta kontakt med Oddbjørg Sætre, Kvitsøy kommune: 51 73 63 00.