Resultatene for valget på Kvitsøy

Kommunestyre- og fylkestingsvalg 2011 - resultat

Da er stemmene ved årets kommune- og fylkestingsvalg telt opp i Kvitsøy kommune. Valgstyrets leder, ordfører Ole Olsen, takker innbyggerne i Kvitsøy for god valgdeltakelse, som var på hele 81,21 % ved kommunevalget. Valgstyret skal også ha takk for godt gjennomført valg!

Gratulerer til det nye kommunestyret i Kvitsøy og lykke til med kommunestyreperioden 2011-2015!

Det nye kommunestyret på Kvitsøy består av

• 7 representanter fra AP/Tverrpolitisk gruppe
  • 5 representanter fra Felleslisten KRF/Frie borgerlige
  • 3 representanter fra FRP

Etter at slengere var telt opp var prosentvis fordeling mellom de tre listene henholdsvis  49,96% (AP/TP), 32,66% (KRF/FB) og 17,38% (FRP). Kommunen kan opplyse om at det var tett kamp mellom AP/tverrpolitisk gruppe og FRP om sistemandatet i kommunestyret.Mandatfordelingen avgjøres av listestemmetallet, som er begrepet en bruker når en ikke bare teller opp antall stemmesedler, men inkluderer opptelling av slengere. Møteboken viser at AP/tverrpolitisk gruppe manglet 105 såkalte listestemmer, eller altså omlag 7-8 stemmer for å kapre mandatet fra FRP. For mer informasjon klikke deg inn på lenken under.

Oversikt over valgte medlemmer og varamedlemmer

Oversikt over stemmetall UTEN slengere pr. parti, kommunestyret.

Oversikt over mandatfordeling INKL. slengere pr. parti, kommunestyret.

Oversikt over endelig stemmetall pr. parti, fylkestingsvalget.