Fra vestre; Ann-Elise Høie, ordfører Mirjam Ydstebø, Eugenie Prøis Lunde, Bernt Høie og  Brigt Helgeland. Bilde tatt av Anne Grete Marthinussen.

Fra vestre; Ann-Elise Høie, ordfører Mirjam Ydstebø, Eugenie Prøis Lunde, Bernt Høie og Brigt Helgeland. Bilde tatt av Anne Grete Marthinussen.

Kongens fortjenestemedalje ble tildelt Eugenie Prøis Lunde

Vi gratulerer Eugenie Prøis Lunde med Kongens fortjenestemedalje!

På lørdag ble hun overrasket på sin egen 70 års fest av ordføreren som overrakte henne denne utmerkelsen. Forslagsstillerne var med. De har holdt frem Eugenie sin langvarige og trofaste innsats for Kvitsøysamfunnet, og ordføreren underbygget dette i talen. Eugenie har vært engasjert på mange ulike arenaer og bidratt rikt til kulturlivet på Kvitsøy.

Kvitsøy kommune synes dette er vel fortjent og stas, og både takker og gratulerer Eugenie :)