Ydstebøhavn

Kvitsøy kommune informerer

ANLEGGSARBEID – MOLO YDSTEBØHAVN

Den kommende måned vil moloen i Ydstebøhavn rehabiliteres. Kystverket og ansvarlig entreprenør har varslet omfattende aktivitet i området. Se nedenfor.

Det blir nok en gang anleggsarbeid i området Ystebøhavn/Grøningen, og en viss belastning for omgivelsene. Resultatet av arbeidene blir imidlertid en «ny molo» som i mange år framover vil beskytte Ydstebøhavn ved uvær, på en betydelig bedre måte enn dagens halvveis ødelagt molo. Så dette blir bra!

Rådmannen

«Hei,

Vi informerer herved om at arbeidene med reparasjon og forsterkning av molo i Ydstebøhavn vil bli startet den 7/8-2017.

Arbeidene skal utføres av fa. Vassbakk & Stol AS og utførelsestiden vil være 1 måned.

Det vil bli betydelig anleggstrafikk i området. Steinmasser vil bli fraktet til stedet via lekter og eventuelt noe via lastebiler. Betong med mer vil komme til stedet fra land.

Dere kan eventuelt også kontakte entreprenørens prosjektleder for informasjon.

Entreprenørens prosjektleder:

Mangor Huus, Vassbakk & Stol AS