Blanke ark og fargestifter

Kvitsøy kulturskole skoleåret 2014/2015

Nå er brosjyren for neste skoleår klar, se gjennom og finn det du har lyst til å lære mer om! Merk at alle må levere lapp om neste skoleår, også de som nå har plass.

Musikk- og kulturskolen på Kvitsøy består av undervisning i gitar, piano og lek med kunst.

Undervisningspersonalet utgjør totalt ca 0,5 årsverk, og det er ca 30 undervisningsplasser, og ingen ventelister. I tillegg kommer korpset med sine medlemmer og med en dirigent i 0,20 årsverk.

Elevene følger skolen sin skolerute og har sine undervisningstimer på skolen, etter skoletid. Kulturskolen har avslutning med oppvisning før jul og sommer.

Lærerene viser stort engasjement i elevenes utvikling og skaper trygge undervisningsrammer, noe som gjør at kulturskolen fremstår som en flott og trygg læringsarena.

Søknadsfristen blir kunngjort hvert vårsemester med søknadsfrist i månedsskifte mai/juni. Søknadsskjema finner du i menyen til høyre.