Hummerpark på Kvitsøy

Kvitsøy søker etter ny økonomisjef

Dersom du har høyere utdanning innen økonomi, og erfaring fra tilsvarende arbeid, fortrinnsvis kommunalt, kan du være akkurat den personen vi leter etter!

Som økonomisjef i Kvitsøy kommune vil du ha et overordnet ansvar innen økonomi, herunder ansvar for budsjett, regnskap, lønn, overordnet økonomistyring og låne- og finansforvaltning. Videre er du ansvarlig for veiledning og nødvendig opplæring av kommunens øvrige avdelinger og avdelingsledere i spørsmål av økonomifaglig karakter. Økonomisjefen er organisatorisk plassert i sektor for forvaltning og administrasjon, og inngår i rådmannens ledergruppe.

Kvitsøy kommune søker etter en engasjert og arbeidsom person, med gode faglige- og personlige kvalifikasjoner. Å arbeide i en mindre kommune som Kvitsøy, garanterer en variert og spennende arbeidshverdag! Samtidig krever det stor grad av helhetsforståelse og vilje til å dra sammen for felles beste. Kvitsøy kommune er en vakker øykommune nord for Stavanger, med ferje og hurtigbåtforbindelser som fullt ut muliggjør dagpendling fra fastlandet.

For spørsmål om stillingen, kontakt rådmann Andreas Polster, tlf 51 73 63 03 eller kommunalleder Monica B. Stenseth tlf 51 73 63 05. Tilsetting skjer etter gjeldende tariff, lover og vedtatte reglement, og lønn blir gitt etter avtale.

Søknad med CV og referanser sendes Kvitsøy kommune på post@kvitsoy.kommune.no eller 4180 Kvitsøy. Søknadsfrist er utvidet til 14.09.2012.