Ydstebøhavn

Vannet tilbake på Kvitsøy

Tirsdag 10. januar var hele Kvitsøy uten vann om morgenen. Feilen er nå lokalisert i området rundt fotballbanen/skolen. Kommunen og IVAR arbeider med å utbedre feilen. Vannet begynner etter hver å komme tilbake på øya, sektor for sektor!

Kommunen valgte å stenge skole og barnehage i morgentimene, av hensyn til manglende santitære forhold. Det gjøres fortløpende vurdering på å åpne skole/barnehage igjen når vannet nå vender tilbake.

Takket være god innsats fra IVAR og teknisk driftsavdeling har alle husstander nå fått tilbake vannet. Klubbhuset og aktivitetshallen ble stengt inntil videre i påvente av at vannet skulle vende tilbake, men feilen er nå utbedret, og normal drift også her kan gjennomtas.

Vannet er også tilbake på skolen, og fra 4. time (kl 1130) tirsdag 10/1 er det normal dag for ungdsomsskolen og SFO. Barnehagen fikk vannet tilbake tirsdag ettermiddag, og har normal drift fra og med onsdag morgen.