Fyrlykt som er gjengitt i kommunevåpenet

Leif Ydstebø valgt som ny varaordfører

Som følge av stortingsplass har Roy Steffensen søkt om fritak fra alle sine politiske verv på Kvitsøy. Kommunestyret valgte Leif Ydstebø som ny varaordfører.

Kommunestyret innvilget i sitt møte 05.11.13 fritak for Roy Steffensen og valgte nye representanter inn i de ulike verv som Steffensen hadde.

Leif Ydstebø ble enstemmig valgt som ny varaordfører. Han har betydelig politisk erfaring og vil gjøre en god jobb for Kvitsøy. Tidligere nestleder i teknisk utvalg, Liv Amundsen, ble valgt som ny leder av utvalget, og Tor Magne Bjerklund går inn i rollen som ny nestleder. Ingve Espevik rykker inn med fast plass i kommunestyret, og ble også valgt inn i kontrollutvalget som erstatter for Leif Ydstebø.

De går inn i viktige roller og vi ønsker de lykke til med oppgavene.