Marianne i Trondheim.

Marianne videre til Trondheim!

Forrige helg ble UKM fylkesmønstring avholdt i Tysvær. Det ble en veldig kjekk helg med over 160 ungdommer som deltok i ulike sjangere, slik som film, utstilling, litteratur, musikk, dans osv.

Marianne Haaland representerte Kvitsøy med novellen "Skrevet med blodpenn". Marianne har også vært med tidligere i UKM og var faktisk i Trondheim for to år siden, da også med en novelle. Dessverre var ikke Marianne tilstede i Tysvær pga sykdom, men hun er klar til å reprensentere Kvitsøy og Rogaland i Trondheim på landsfestivalen for UKM.

Vi gratulerer Marianne med deltakelsen og synes det er spennende at en av våre ungdommer blir sendt videre til Trondheim!

Disse gikk videre fra Rogaland: http://ukm.no/rogaland/2014/03/23/disse-gar-videre-til-ukm-landsfestival-i-trondheim/

Mer om UKM (ungdommens kulturmønstring) på www.ukm.no