Logo mulighetsterminalen

Mulighetsterminalen

Nå er mulighetsterminalen offisielt åpnet

Fredag 4. desember åpnet Mulighetsterminalen, som er et samarbeid Greater Stavanger har sammen med NAV og Stavanger kommune.

Målet med Mulighetsterminalen er å være en katalysator for å få folk ut i arbeid, skape nye arbeidsplasser og opprettholde motivasjonen til de arbeidssøkende. Prosjektet er i første omgang et tilbud til høyt utdannede arbeidssøkende som har mistet jobben som følge av nedskjæringer i regionen.

Mulighetsterminalen ligger i den gamle utenriksterminalen ved konserthuset i Stavanger, og skal være et sted for inspirasjon, et sted man kan knytte nettverk og et sted hvor man kan komme for å få hjelp til å finne ny jobb eller rett og slett bare holde motivasjonen oppe. I tillegg vil NAV arrangere aktiviteter og synliggjøre jobbmuligheter for de som er på Mulighetsterminalen.

For mer informasjon se mulighetsterminalens nettside, eller følg mulighetsterminalen på facebook.