Teinevinner Jan Holgersen.

Museet fikk hummer og den heldige vinneren av hummerteine ble Jan Holgersen.

I hummersesongen i høst sendte hummermuseet ut frierbrev til alle hummerfiskerne om å donere en levende hummer til museet. Hvor alle som leverte var med i trekningen av en hummerteine

Hummermuseet fikk mange flotte hummere. Blå og svarte, huer og hanner, store og litt mindre. Alle innenfor minstemålet selvfølgelig, og ingen med rogn. Humrene har nå fått nye hjem, noen i hummerparken til Einar, og to utvalgte i akvariene på hummermuseet. Her er det gjort i stand et godt hjem til de. Navn burde de nesten fått:)

Venneforeningen hadde trekning blant alle som hadde levert onsdag 22. januar. Og den heldige vinneren av hummerteinen ble faktisk han som leverte først, nemlig Jan Andreas Holgersen. Det vanket også en liten overraskelse til Kjell Meling og Kjell Sverre Pedersen for å ha leverte de største humrene.

Takk til alle som gav sin hummer til museet, og for de som har lyst å donere hummer så skal en ikke se bort fra at det kommer en anledning til i årets hummersesong også:)!