Kvitsøy bibliotek

Nye åpningstider på biblioteket

Biblioteket vil fremover ha åpent til klokken åtte på torsdagskveldene. Nå kan du gå å låne deg en bok etter du akkurat har nådd innom forbruken, eller etter middagshvilen, og er ungene allerede i seng så kan du få en time på biblioteket før det stenger:)

Kvitsøy bibliotek ligger i den gamle fyrvokterboligen, i en flott hage sammen med kombisenteret. Her kan du nyte en sommerdag blant roser, eller på en lun og varm terrasse, med et godt blad eller en god bok.

Christian Nicolai Tønnessen som er biblioteksjef har gjennomgått boksamlingen, funnet mye interessant, ryddet litt og laget et nytt system. Nå starter arbeidet med å få på plass gode skilt over hyllene, få på plass møbler og gi rom for nytt liv på biblioteket.

En av delene er nytt biblioteksystem. I løpet av høsten vil alle bøkene på biblioteket være inne i systemet og du kan da sitte hjemme å finne de bøkene du vil låne, mange også med litt beskrivelse av innholdet. Og liker du å planlegge kan du forhåndsbestille bøkene fra nett. Link til bibliotekdatabasen finner du på nettsiden under tjenester-kultur-bibliotek, men du kan også ta en kikk her.

Men av og til er det enkle det beste, nemlig å ta en tur innom biblioteket å finne bøker på gode gamle måten. Christian hjelper deg mer enn gjerne om du vil ha tips eller leter etter en spesiell bok. Nye bøker ankommer hele tiden, sammen med blader, lydbøker og filmer. Siste nye er at det også er mulig å låne DS-spill.

Åpningstidene er noe utvidet, for at en skal kunne avlegge biblioteket et besøk etter middagstid, og gjerne samtidig med handleturen til butikken. Vi håper at mange nytter seg av biblioteket i åpningstiden:
Tirsdag 10.00-13.00 og 15.00-18.00
Torsdag 15.00-20.00

I tillegg skal en ikke se bort fra at Christian inviterer til bokkvelder eller noe annet kjekt i løpet av høsten. Velkommen til biblioteket, store som små:)!