En sykkel

Oppfordring om å fjerne sykler som ikke er i bruk

I sykkelskuret på ferjekaien på Vollsøy står det en del sykler som ser ut til å være parkert for godt.

Kvitsøy kommune ber om at eiere fjerner hensatte sykler som ikke er i bruk. Det ser ut til at det er en del sykler som har blitt stående i veldig lang tid uten å ha vært i bruk. Disse opptar plasser som ønskes brukt av de som daglig bruker sykkelskuret.

Fint om alle kan ta seg en tur i sykkelskuret og se etter en gammel sykkel som vil tilbake til sin eier. Merk at dette gjelder sykler som har stått der over lang tid og ikke om du ukespendler til byen eller lignende.

Dersom syklene ikke forsvinner og mangler eiere vil Kvitsøy kommune vurdere å merke sykler, og de syklene som fortsatt er merket etter en gitt tid vil bli transportert til kommunens lager.