Postkasse

Øya vår

Kommuneplanrullering, Folkemøte II mandag 09. april kl. 18:00

Hvordan har vi det på øya vår, og hvordan vil vi det skal være på øya vår i fremtiden? Ja, si det, kan være et svar, men vi kan ikke slå oss til ro med det svaret. Kvitsøy er vårt hjemsted, det er her vi bor, lever, har våre røtter og sammen skal forme fremtiden.

I forbindelse med kommuneplanrullering inviteres du til to folkemøter hvor vi ønsker dine innspill.

Folkemøte II blir avholdt mandag 09. april kl. 18:00 i sosialrommet i aktivitetshallen.

Folkemøte II vil innledningsvis gi en oppsumering og presentasjon fra folkemøte I om "Kvitsøys kvaliteter og særpreg". Som en innledning vil Svein Helgesen snakke om "Kvitsøy etter Rogfast" basert på kjennskap til Rennesøy etter Rennfast og erfaringer derfra. Prosessveileder Kenneth Hansen, som også ledet folkemøte I vil snakke om "Kvitsøy som varemerke".

I etterkant vil det bli workshops for å se på hvordan videre utvikling skal være basert på Kvitsøys særpreg og kvaliteter.

Vi oppfordrer alle som vil og kan til å delta på folkemøte. Det blir kaffe og noe å bite i. Velkommen!