Kvitsøy Gard og slekt

Rettelser til Bygdeboken

Siste frist for å komme med rettelser til bygdeboken er satt til 1. februar 2011. Rettelsene sendes skriftlig til kommunen.

Bygdeboken har vi nå hatt gleden av å lese i i over ett år. Uten tvil er det en flott og informativ bok! Noen har oppdaget at det er noen feil i boken, og disse innspillene ønsker vi at sends kommunen. Nå setter vi siste frist på slike tilbakemeldinger, og vi ønsker ALLE rettelser. Ikke bare fordi det er kjekt å ha en korrekt bok, men også fordi en bygdebok forblir et historisk dokument, og da er det viktig å ha det så korrekt som mulig.

Om det er diskusjoner i forhold til hendelser, noter det ned og send det til oss. Eller om det er et årstall eller fødselsdato eller sivilstand som er feil. Vi vil ha alt, og nå er vi avhengig at hver enkelt sender inn de rettelsene de må ha funnet.

Send det inn skriftlig rettelser innen 1. februar - enten via mail, brev eller faks. Rettelsene vil bli samlet og gjennomgått, og vil komme som et lite tilleggshefte til bygdeboken.

Rettelsene sendes:
Kvitsøy kommune