Bilde fra mobil som har fått SMS varsling

SMS varsling

Nå har Kvitsøy kommune fått på plass SMS varsling til de som ønsker dette!

Send kodeord Kvitsøy til 26001 for å melde deg på mottak av SMS for kommunal informasjon, driftsmeldinger og kulturarrangement. Gjeldene skole og barnehage blir disse lagt inn i dialog med foreldre via skole (videreførelse av det skolen har) og barnehage. Disse kan du altså ikke melde deg på ved denne kodesendelsen.

Mottak av SMS er gratis. Det vil kun være nødvendig informasjon som blir sendt ut og ikke SMS i tide og utide. Ofte vil SMS henvise til nettsiden i forhold til informasjon som er lagt ut.

Innbyggere som ønsker SMS varsling sender kodeord Kvitsøy, samt eventuelt kodeord for den aktuelle gruppen, til 26001. Dersom en ikke velger noen gruppe får en informasjon knyttet til både kommunal informasjon, tekniske driftsmeldinger og kulturarrangement. De som for eksempel kun ønsker kulturarrangement skriver da kultur bak kodeordet.

26001 Kvitsøy
alle SMS sendt ut fra Kvitsøy kommune

26001 Kvitsøy informasjon
kommunal informasjon, inkl tekniske driftsmeldinger

26001 Kvitsøy kultur
alle kulturarrangement

Påmelding-SMS har vanlig SMS takst, mens all SMS sendt til dere fra denne tjenesten er gratis. Tjenesten er kun for utsendelse av informasjon fra kommunen. Meldinger til kommunen gjøres som før via post og mail. For stopp av tjeneste send kodeord Kvitsøy og ordet stopp til 26001, og eventuelt hvilken gruppe du ønsker som stoppes.

Ved en beredskapssituasjon vil det gå melding til alle nummer uavhengig av valgt gruppe.

Vi håper at dette kan bidra til å gi informasjon på en god måte direkte til dere!