Kvitsøy

Søknad om tilskudd fra fellesrådet for eldre og personer med nedsatt funksjonsevne

Det kan søkes om tilskudd til arrangementer og aktiviteter

Fellesrådet for eldre og personer med nedsatt funksjonsevne har de senere år hatt en budsjettpost i det kommunale budsjettet til disposisjon til arrangement/aktiviteter for pensjonister og personer med nedsatt funksjonsevne.

Disse har stort sett blitt benyttet til arrangement og aktiviteter gjennomført i regi av fellesrådet for eldre og personer med nedsatt funksjonsevne

For om mulig å nå flere, ble det på møtet i fellesrådet for eldre og personer med nedsatt funksjonsevne vedtatt og lyser ut dette slik at andre lag/organisasjoner som driver med arbeid for pensjonister over 60 år og personer med nedsatt funksjonsevne også kunne søke om midler til foretak.

Fellesrådet for eldre og personer med nedsatt funksjonsevne bestemte i møte den 28. april 2016 å videreføre dette også i år.

Søknadsfrist er satt til 20. mai 2016.

Eventuelle søknader sendes skriftlig til fellesrådet for eldre og personer med nedsatt funksjonsevne v/Anders Solgård  anders.solgard@kvitsoy.kommune.no .

For organisasjoner som fikk tildelt midler i 2015 av det som da het eldrerådet skal det legges ved hva midlene ble brukt til.

Med hilsen

Fellesrådet for eldre og personer med nedsatt funksjonsevne