Tilbud om e-faktura og avtalegiro i Kvitsøy kommune

Kvitsøy kommune tilbyr nå betaling via e-faktura og avtalegiro. For brukere av nettbank skal avtalegiro og e-faktura ligge som et tilbud i nettbanken.

Dere kan velge enten e-faktura eller avtalegiro eller en kombinasjon av disse. De som ikke bruker nettbank bør kontakte sin egen bank for å få hjelp til å opprette avtalegiro.

E-faktura betyr at alle faktura fra Kvitsøy kommune vil komme til syne i nettbanken. Den enkelte  faktura må godkjennes for hver gang,  før betaling kan skje. Ved å benytte seg av e-faktura vil man ikke motta ordinær papirfaktura.

Avtalegiro betyr at man godkjenner at Kvitsøy kommune kan trekke faktura automatisk i nettbanken innenfor et visst beløp. Beløpet må anpasses til det man selv ønsker. Det kan være en fordel å ha margin til å dekke enkeltbeløpene på de vanlige regningene man mottar fra kommunen.  Ved benyttelse av kun avtalegiro vil man i tillegg motta en papirfaktura. Velger man e-faktura i kombinasjon med avtalegiro vil regninger fra Kvitsøy kommune trekkes automatisk i nettbanken. Samtidig vil man kun motta fakturaen elektronisk i nettbanken.

Mottak av faktura enten i papirformat eller elektronisk ved bruk av avtalegiro gir brukerne detaljert oversikt over fakturaene som er betalt.

Ved spørsmål, ta kontakt med saksbehandler Ingeborg Skjerpe på telefon 51736311.