Tilbud om fotokurs

Ungdommer fra 8. klasse og oppover inviteres til fotokurs på Randaberg. Kvitsøy er med i UKM samarbeidet sammen med Rennesøy og Randaberg og får lov til å sende noen ungdommer til helgekurs i foto på Randaberg.

Truls Clausen Waage holder to-dagers innføringskurs i foto hvor du kan lære de viktigeste teknikkene innenfor fotografering og bildebehandling. En trenger hverken eget fotostudio eller dyrt kamera for å bli en flink fotograf. Med rett teknikk og kunnskap kan en nå veldig langt. Kamera og utstyr får du låne på kurset.

Kurset er på Landsbyhuset v/U59 på Randaberg 18-19. oktober klokken 10.00-16.00. Husk matpakke og drikke!

For påmelding gå til webadressen www.randaberg.kommune.no/ukm og meld deg på. Påmeldingsfristen er 28. september. Kurset er gratis og støttet av UKM Norge.