Petter Wergeland, Malene Søiland og Magne Kjelstad.

Tre nyansatte ledere i Kvitsøy kommune

Kvitsøy kommune har hatt gleden av å ta imot tre nye ledere innen helse og omsorg, plan og utvikling og økonomi.

Malene Søiland er ansatt som helse- og omsorgsleder i kommunen, med tilholdssted på kombisenteret. Hun er opprinnelig fra Sand men nå bosatt på Grødem sammen med sin familie. Malene er en frisk dame med godt humør, og sykler gjerne fra Grødem til Kvitsøy.

Magne Kjelstad er ansatt som kommunalleder for plan- og utvikling i Tonje Dooland sin morspermisjon. Han er opprinnelig fra Sogn og fjordane, men har nå flyttet til Kvitsøy og vil pendle en del over til Lillehammer hvor hans familie bor. Magne er som nyinnflyttet Kvitsøybu allerede godt i gang med å gjøre seg kjent på øya.

Petter Wergeland er ansatt som økonomileder i avdeling for forvaltning og administrasjon. Han er fra Sola men bor nå på Storhaug og pendler til Kvitsøy. Petter er aktiv og treningsglad, og har også en tilknytning til øya gjennom sin kjære.

Kvitsøy kommune ønsker alle tre velkommen og gleder oss til å bli videre kjent med dem alle!