Kjell Inge Torgersen og Leif Arild Steen

Trell i ord

Humor, musikk og sang – på folkelig og finurlig vis. Av og med artist Kjell Inge Torgersen og humorist Leif Arild Steen.

2013 er internasjonalt språkår. Hva gjør ordene med oss, hva betyr de og hva gjør de mellom oss...

Hummermuseet torsdag 26. september kl. 19.30, inngang kr. 50,-

"Me er til einkvar tid eit tastetrykk unna eit hav av ord og informasjon – om kva
som helst – om alle tenkjelege og utenkjelege ting. Og ord er viktige i kommunikasjon mellom oss menneske. Men byrjar me å bli metta? På ord? Har me snart nådd ei grense? Er neste logiske steg rein telepati for å sikre god mieingsoverføring? Har me rett og slett for mange ord i dagens samfunn? Eller har me fortsatt for få ord? Kvifor har me orda me har? Og kvifor ikkje?"

Har me orda i vår makt? Eller er det omvendt?

Disse spørsmålene, og enda flere som du ikke tenkte på å stille, ønsker Steen og Torgersen å ta opp i sin musikkhumoristiske forestilling "Trell i ord". Forestillingen er et morsomt, interessant, lærerikt og litt vakkert skråblikk på ordenes posisjon som kommunikasjonsmiddel i relasjon mellom mennesker.

Velkommen til en tankerik og koselig kveld i høstmørket!