UKM

Ungdommens kulturmønstring 2012 (UKM)

Påmelding for UKM 2012 er åpnet. Gå inn på www.ukm.no og meld deg på!

Rennesøy, Randaberg og Kvitsøy kommune samarbeider om ungdommens kulturmønstring lokalt. Lokal mønstring blir avholdt i Rennesøy kulturhus (Vikevåg) Lørdag 4. februar 2012 kl. 16.00 (generalprøver fredag 3. februar fra kl. 14.30).

Enten du danser, leser dikt, spiller instrument, lager video, foto, tegner, lager skulptur, datakunst, spiller teater, standup, mimer, rapper, magedans, hiphop, synger, maler, spiller i band, sjonglerer, tryller, liker å arrangere eller lignende så kan du melde deg på UKM:)  Aldersgrense 10 – 20 år.

Påmelding via www.ukm.no
Påmeldingsfrist: 8. januar 2012

Dersom du har spørsmål, kontakt din kommunekontakt:
Rennesøy: Kelli Rise, tlf 982 13 578
Randaberg: Ingunn Moa, tlf 906 99 983
Kvitsøy: Oddbjørg Sætre, tlf 51 73 63 12

Mer informasjon:

Som deltaker på UKM kan du få vise fram kulturaktiviteter for andre ungdommer, og få muligheten til å stå på en profesjonell scene. Vi gleder oss til å se deg på vår lokale mønstring!

UKM er delt inn i tre nivåer; lokalmønstring i de enkelte kommuner, fylkesmønstring og landsmønstring.

På lokalmønstringen for Rennesøy, Randaberg og Kvitsøy kan en delta fra 10 til 20 år, men for å gå videre til fylkesmønstringen må en være 13 år (fødselsåret gjelder for alle aldersgrenser).

Som deltaker på lokal mønstring kan du bli den heldige utvalgt til å bli sendt videre til fylkesmønstringen 16.-18. mars i Tysvær. Dersom du av en eller annen grunn ikke har mulighet til å delta på fylkesmønstringen, men kun ønsker å delta på den lokale mønstringen, må du gi beskjed om dette ved påmelding. På fylkesmønstringen i Tysvær er opplegget basert på at en deltar hele helgen, inklusiv overnatting.

Deltakere på fylkesmønstringen har mulighet til å bli sendt videre til UKM-FESTIVALEN (for hele landet) i Trondheim som starter 22. juni 2012.

UKM er ingen konkurranse. Utvelgelsen skjer på grunnlag av originalitet, kreativitet, publikumskontakt og kvalitet, og de utvalgte deltagerne skal speile bredden i den lokale mønstringen. Premien for de som går videre er å få stå på en enda større scene, og treffe andre ungdommer fra andre steder, og opplevelsen av en helg fylt med workshops, utstillinger, konserter, aktivitet og gjerne litt rangling:)

Kort informasjon om innslagene:
Sceneinnslag og film/video må ikke være lengre enn 5 min.
En kan delta på flere innslag/forskjellige sjangre.
De som velges ut til å gå videre må delta med samme innslag, og må opptre med samme besetning både på lokalmønstringen, fylkesmønstringen og landsfestivalen.
Aldersgrense er 10-20 år, 13 år for å kunne gå videre til fylkesmønstringen.

Det blir sendt deltakere videre fra hver av de tre kommunene.

Se www.ukm.no for mer informasjon og påmelding!