Aktivitetshallen

Utlysning av halltider

4. september åpner Kvitsøy nye aktivitetshall. Søknadsfrist for halltid er satt til 1. august 2010.

Kommunens lag og foreninger har første prioritet mellom 16.00 og 22.00. Enkeltpersoner eller ikke organiserte grupper, bedrifter eller lignende fra Kvitsøy kan også søke om fast tid, men blir prioritert bak lag/foreninger.

Hver organisasjon/lag søker om den tiden de ønsker og disponerer da i utg.pkt både hall, treningsrom og sosialrom. Men for optimal bruk ønsker vi at dere spesifiserer hvilke rom dere ønsker å benytte. Kommunale arrangement som oppstår i løpet av året har første prioritet i forhold til sosialrom, selv om en alltid går i dialog med eventuell bruker av det tidspunktet.

Lag og foreninger og andre med fast tildelt treningstid bruker hallen, sosialrommet, og treningsstudioet gratis i tildelt tid, men skal være med i dugnadsgjengen som holder hallen åpen noen dager.

Vi håper alle gleder seg til å ta fatt på all aktiviteten i hallen og ønsker hverandre hjertelig velkommen!

Informasjonsbrev med søknadsskjema om fast halltid