veien på Kvitsøy

Utlysning etter driver av transportselskap

Espevik transport avvikler sin avtale gjeldene helsebil, buss, drosje og kommunal kjøring, og vi lyser nå ut etter å komme i kontakt med interesserte drivere til et lignende transportselskap.

Kvitsøy kommune, i samarbeid med Rogaland Fylkeskommune og Rogaland kollektivtrafikk, ønsker å komme i kontakt med personer som kunne tenke seg å drive et transportselskap. Selskapet skal ha følgende virkeområder:

1. Bemanning av Kvitsøy helsebil
2. Drift av drosjevirksomhet
3. Drift av bussvirksomhet i kommunen
4. Kjøring for Kvitsøy kommune

Virksomheten vil være et selvstendig selskap og motta støtte fra Rogaland kollektivtrafikk, Kvitsøy kommune og billettinntekter. Inntektsmulighetene vurderes som bra. De enkelte deltjenestene skal godkjennes av Rogaland Fylkeskommune, Kvitsøy kommune og Rogaland Kollektivtrafikk.

Samlet sett er det mange ulike krav knyttet til de enkelte delene i virksomheten, både knyttet til lover, forskrifter og i henhold til støtteordninger, men spesielt vil vi nevne god serviceinnstilling, godkjente sertifikater (gjerne også for minibuss), kjøreseddel, vandelsattest og gjerne godkjente papirer for drosjekjøring. En stor utfordring er døgnvakt året rundt (helsebil). For å kunne organisere tjenestene på en pålitelig måte må en derfor bygge opp et nettverk med kvalifiserte vikarer. Vi ønsker fortrinnsvis å komme i kontakt med interessenter bosatt på Kvitsøy.

Det må investeres i egnet bil, da med universell utforming. Kvitsøy kommune kan søkes til etableringstilskudd, for eksempel til investering i bil. Kommunen vil også være behjelpelig med rådgivning i oppstartsfasen.

For mer informasjon ta kontakt med Kvitsøy kommune, rådmann Andreas Polster tlf. 51 73 63 00.

Send skriftlig forespørsel sammen med en driftsplan og oversikt over alle involverte personer.
Søkere med erfaring fra tilsvarende arbeid er ønskelig.

Sendes Kvitsøy kommune innen 01. oktober 2013.

Kvitsøy kommune
Kommunehusveien 6