Valget 2015

Til høsten er det fylkestingsvalg og kommunestyrevalg. I menyen oppe til høyre finnes det en egen side med informasjon om valget.

Manntallet legges ut til offentlig ettersyn på kommunehuset så snart som mulig etter 01. juli.

Tidligstemme kan avgis på kommunehuset i perioden 01. juli til 09. august. Vi gjør oppmerksom på at i denne perioden er det ikke ferdige partilister. Ordinær forhåndsstemmeperiode er 10. august til 11. september. Forhåndsstemmegivningen foregår på kommunehuset hverdager fra kl. 09.00 til kl. 14.30 i perioden.

Dersom en på grunn av sykdom eller uførhet ikke har mulighet til å avgi stemme på forhåndstemmestedet eller på valgdagen kan en søke om ambulerende stemmegivning der hvor en oppholder seg. Frist for denne søknaden er 01. september.

På valgdagene er det Kvitsøy folkebibliotek som er valglokale og det er følgende åpningstider:
Søndag kl. 13.00-15.30
Mandag kl. 08.30-18.00

Det er fire lister som stiller til valg ved kommunestyrevalget i Kvitsøy kommune. På stemmeseddelen har en mulighet til å gjøre endringer, enten ved å gi personstemme eller å tilføre navn fra andre lister.

Husk at en har mulighet til å stemme ved to valg. Kommunestyrevalget og fylkestingsvalget. Dette må gjøres samtidig.

For mer informasjon se nettsiden og videre linker for valget 2015.