Vedrørende endring i rutetilbud for hurtigbåt

Politisk ledelse i kommunen har som tidligere informert om jobbet aktivt mot Kolumbus og fylkespolitikerne for å unngå en varslet endring i hurtigbåttilbudet til Kvitsøy. Vi har nå dessverre fått en klar tilbakemelding fra fylkeskommunen om at det vil bli en endring fra nyttår av, men vi har likevel fått en forståelse i forhold til at det som nå blir gjort er uheldig for vårt helhetlige samferdselstilbud. Kolumbus har sett på en mulig løsning for å få avgangstidspunktet endret tilbake til dagens fra sommeren 2015 av, og fylkespolitikerne har lovd å følge dette opp mot Kolumbus.

Det er beklagelig at denne endringen som er uheldig for mange av våre pendlere kommer, men vi vil forsikre om at vi også fra Kvitsøys side jobber videre med saken for å få endret avgangstidspunktet tilbake fra sommeren av.

Mirjam Ydstebø
Ordfører